nieuws

Rijnboutt begint bureau in Polen

bouwbreed

Rijnboutt begint bureau in Polen

Architectenbureau Rijnboutt uit Amsterdam opent per 1 februari een vestiging in Polen. Onder leiding van de Poolse architect Katarzyna Bratek gaat het Poolse kantoor van Rijnboutt zich richten op renovatie, herbestemming en transformatie van gebouwen en gebieden.

In Polen liggen prachtige transformatie- opgaven

 Rijnboutt sleepte begin dit jaar een eerste opdracht in Polen binnen en verwacht veel van de nieuwe vestiging. “Polen laat al jaren een stabiele groei zien en door de gestegen welvaart krijgen mensen meer oog voor hun omgeving. Dat biedt kansen,” zegt Frederik Vermeesch, directielid bij Rijnboutt.

Bratek, die al tien jaar voor de Amsterdamse vestiging werkt: “In Polen liggen prachtige transformatieopgaven. Wij hebben daar veel ervaring mee.”

Reageer op dit artikel