nieuws

Ook Knauf sluit zich aan bij Stroomversnelling

bouwbreed

Ook Knauf sluit zich aan bij Stroomversnelling

Bouwmaterialenfabrikant Knauf Insulation heeft een samenwerkingsovereenkomst met Stroomversnelling getekend.

Knauf voegt zich daarmee tussen de steeds langer wordende rij van bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeenten, financiers en netbeheerders die de handen ineen slaan om zo snel mogelijk zo veel mogelijk na-oorlogse woningen om te bouwen tot nul-op-de-meterwoningen (nom).

Knauf ziet deelname aan het duurzaamheidsinitiatief als “onderdeel van de (internationale) visie van Knauf. “Door onze aansluiting binnen de Stroomversnelling kunnen wij onze expertise met meer partijen delen en kan er worden samengewerkt aan concrete innovaties”, zo schrijft het bedrijf in een verklaring.

Reageer op dit artikel