nieuws

Cushman en DTZ staken fusiegesprekken

bouwbreed

Cushman en DTZ staken fusiegesprekken

DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield hebben besloten de gesprekken over de voorgenomen fusie niet voort te zetten.

Beide bedrijven zullen onafhankelijk van elkaar in de Nederlandse markt blijven opereren. De dienstverlening vanuit het wereldwijde netwerk voor opdrachtgevers van DTZ Zadelhoff wordt voortgezet. Bij het besluit speelt een rol dat taxaties door DTZ Zadelhoff nu door het Openbaar Ministerie worden onderzocht. Beide partijen concentreren zich voorlopig op de eigen prioriteiten. Verdere vertraging in de integratie zou leiden tot onzekerheid. De Nederlandse fusiegesprekken vonden plaats tegen de achtergrond van de uitgebreide wereldwijde integratie, die succesvol is afgerond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels