nieuws

Fusiebedrijf Elk wil afrekenen met de traditionele bouw

bouwbreed

Fusiebedrijf Elk wil afrekenen met de traditionele bouw
Elk

Twee jaar geleden nam onderhoudsbedrijf Elk Totaalonderhoud uit Wijchen Bouwbedrijf Willems uit Nijmegen over. Een jaar later werd Bouw Totaal Onderhoud uit Gemert aan de groep toegevoegd. Sinds maandag opereren de drie bedrijven onder een nieuwe naam: Elk.


Volg ens algemeen directeur Roel van Elk doet het fusiebedrijf iets dat veel andere bouw- en onderhoudsbedrijven niet kunnen. “Wij geloven sterk in een integrale resultaatgerichte aanpak en willen vooroplopen in die ontwikkeling van onze branche. Het nieuwe logo van Elk – een zwart geschilderd kruis – is een knipoog naar onze missie: afrekenen met het traditionele gedoe in de bouw. Daarmee doel ik op de praktijk van: een opdrachtgever wil iets, de aannemer geeft een prijs en gaat aan het werk. Met meerwerk en gedoe als gevolg.”

Wij willen vanaf het begin betrokken zijn bij de wensen van een opdrachtgever en denken meer dan vijf jaar vooruit

Elk werkt volgens Van Elk anders: “Wij willen vanaf het begin betrokken zijn bij de wensen van een opdrachtgever en denken meer dan vijf jaar vooruit. Het enige dat we ons daarbij laten voorschrijven is het eindresultaat. Maar dat willen we wel op onze eigen manier kunnen realiseren. Moet de temperatuur in een gebouw bijvoorbeeld altijd 21 graden zijn? Dan garanderen we dat, desnoods voor twintig of dertig jaar. Maar welke installaties we daarvoor gebruiken willen we zelf kunnen bepalen.”

Elk is een bouw- en onderhoudsbedrijf dat veel renovatie- en onderhoudswerk in de regio Arnhem-Den Bosch aanneemt. Bij het bedrijf werken 110 medewerkers.

Reageer op dit artikel