nieuws

Blik terug op hectisch bouwjaar

bouwbreed

Blik terug op hectisch bouwjaar

Met de jaarwisseling in zicht, kijken wij terug op een hectisch bouwjaar. De val van Imtech, het ongeluk in Alphen, BallastNedam in Turkse handen, de renovatie van het Binnenhof en andere politieke perikelen: met niet aflatende journalistieke gedrevenheid voorzagen we jullie van mooie verhalen, spraakmakende actualiteiten, onthullende achtergronden en onmisbare vakinformatie. 

En met net zoveel passie werken we aan de innovatie van onze eigen media. Niet lang geleden is onze vernieuwde website www.cobouw.nl gelanceerd. Een toegankelijk en fris uiterlijk met de onafhankelijkheid en kwaliteit die je van ons gewend bent. Plus opvallende nieuwe features, zoals de Topstory. Dit paradepaardje van onze site bevat hét nieuwsartikel van die dag, steeds geüpdate met achtergronden en reacties. Weten wat je nog meer vindt op de nieuwe Cobouw.nl? Check www.cobouw.nl/vernieuwt.

De belangrijkste Topstory’s

Wij selecteerden voor jou de beste Topstory’s van de afgelopen maanden. Zodat je, voor het nieuwe jaar begint, weer helemaal bij bent. 
De Cobouw-redactie wenst alle lezers, columnisten en partners een mooie jaarwisseling en een opbouwende start van 2016 toe!

Bouwers zagen brug Alphen niet zitten – De ontrafeling van het kraanongeval in Alphen aan den Rijn eerder dit jaar

Hoe lang gaat een bouwvakker mee? – Wat zijn de alternatieven voor de (bijna) versleten bouwvakker

Tenderen regelmatig een loterij – de nieuwe Aanbestedingswet bracht een revolutie teweeg, maar ook willekeur bij tenderen in tijden van crisis

Argwaan in de bouw opmaat naar crisis – Welke risico’s brengen uitknijpcontracten mee en is de bouw een geldmachine? 

Prijsvechten zal de bouw nog jaren achtervolgen – De vérgaande gevolgen van het vecht- en duikgedrag in de bouw

Aardbevingsnorm wankelt – Waarom er in het Bouwbesluit voorlopig geen norm komt voor aardbevingsbestendig bouwen

Reageer op dit artikel