nieuws

Leertouwer wint domoticaprijs

bouwbreed Premium

Leertouwer wint domoticaprijs

Leertouwer wint de Smart Homes Award met de zorg- en domoticaoplossing Conview Care. De techniek is niet afhankelijk van bepaalde merken.

Het systeem combineert WiFi met smartphones en het IQ Messenger platform. Afhankelijk van wat waarvoor het wordt ingezet, is het uit te breiden met vrijwel alle open hard- en softwaretoepassingen zoals cameratoezicht via een gesloten netwerk, toegangscontrole en slimme sensoren.

Locatie Savelberg in Gouda van Zorgpartners Midden-Holland liet in 2015 in een afdeling een uitgebreide variant van Conview Care installeren. De instelling wil mede op die manier ‘fixatievrije’ zorg geven aan onder andere dementerende bewoners die zich vrij kunnen bewegen in voorgeprogrammeerde ‘leefcirkels’.

Reageer op dit artikel