nieuws

Sweco biedt honderd nieuwkomers baan aan

bouwbreed Premium

Sweco biedt honderd nieuwkomers baan aan

Sweco wil de komende drie jaar minstens honderd nieuwkomers in Zweden een baan of stage aanbieden. Het moederbedrijf van ingenieursbureau Grontmij is in Zweden lid geworden van de club van honderd die vluchtelingen een goede start wil geven in hun nieuwe vaderland.

Bestuursvoorzitter Tomas Carlsson: “Sweco ontwerpt de gemeenschappen en steden van de toekomst. Om dat goed te doen hebben we een hoog kennisniveau nodig van multiculturele gebieden. Met ons lidmaatschap van de club van honderd kunnen we voortaan beter de juiste mensen vinden voor de juiste baan.”

Sweco heeft op het personele vlak grote ambities. Alleen dit jaar al wil het bureau in Zweden uitbreiden met duizend medewerkers.

Reageer op dit artikel