nieuws

Heijmans pakt woningen op Kanaleneiland aan

bouwbreed Premium

Heijmans pakt woningen op Kanaleneiland aan
M4031D-4202

Heijmans en vermogensbeheerder Aventicum Capital Management hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en renovatie van 252 appartementen op Kanaleneiland in Utrecht.

De overeenkomst is volgens de bouwer een van de eerste waarbij een private belegger grootschalig investeert in verouderde sociale woningbouw. De start van de realisatie van het project is gepland voor april 2016 en de oplevering vindt naar verwachting eind 2017 plaats. Heijmans werkt sinds 2002 samen met de gemeente, Portaal en Mitros aan verbeteringen op Kanaleneiland. Doel van de samenwerking is het aantrekken van nieuwe bewonersgroepen, diversiteit in bebouwing en nieuwe openbare inrichting.

Reageer op dit artikel