nieuws

Cobouw-app weer live

bouwbreed Premium

Cobouw-app weer live

Apple-gebruikers kunnen het dagblad Cobouw met ingang van vandaag weer digitaal lezen via de iOS-app.

Nieuwe edities van de krant zijn vanaf nu weer dagelijks zichtbaar in de applicatie. Kranten die eerder deze week zijn verschenen, zijn alsnog in de app geladen.

Naar aanleiding van verzoeken van klanten en lezers heeft Cobouw vanochtend besloten om de app weer te activeren. Punt is wel dat de app helaas niet is te raadplegen op sommige toestellen waarop iOS9 is geïnstalleerd. Cobouw onderzoekt of het mogelijk is om dit op te lossen, maar dit is een ingewikkeld technisch probleem dat wordt veroorzaakt door de update van Apple.

Intussen gaan wij werken aan een nieuwe app, die geschikt is voor zowel gebruikers van iOS als Android. Naar verwachting is deze app komend voorjaar beschikbaar. Als het zover is, zullen wij u hierover informeren. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice via telefoonnummer 070 – 30 46 777 of het mailadres klantenservice@bimmedia.nl. Mailen naar de hoofdredactie kan ook: b.warbroek@cobouw.nl

Reageer op dit artikel