nieuws

Bestelautoplein belangrijke plek voor MKB en ZZP

bouwbreed Premium

Bestelautoplein belangrijke plek voor MKB en ZZP

Op de BedrijfsautoRAI tonen de aanwezige bestelautomerken hun nieuwste modellen, waaronder ook hybride en elektrisch aangedreven voertuigen. Helaas zijn niet alle merken vertegenwoordigd. Wel tonen veel aanpalende bedrijven hun producten, diensten en systemen.

Direct grenzend aan het plein treffen de bezoekers een veelheid aan aanbieders van producten, diensten en systemen gericht op het lichte bedrijfswagensegment. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting en -uitrusting, in- en ombouwers, onderdelen en accessoires, onderhoud- en serviceproducten, fleet management en navigatiesystemen.

Inhoudelijk programma in EVO Theater
Ondernemersvereniging EVO speelt een centrale rol op het Bestelauto Plein. In het midden van het plein bevindt zich het EVO Theater dat elke beursdag een inhoudelijk programma biedt dat aansluit op de marktontwikkelingen en thema’s die spelen binnen het lichte bedrijfswagensegment. Het EVO Theater is vooral gericht op midden- en kleinbedrijven en ZZP-ers.
Op www.bedrijfsautorai.nl is het complete programma te zien. Ook kunnen hier toegangskaarten met korting besteld worden. BedrijfsautoRAI is ook te volgen op Twitter (@bedrijfsautorai) en op Facebook.com/bedrijfsautorai.

Inrichting, in-car systemen en elektrisch rijden
In het onderzoek van de BedrijfsautoRAI is gebruikers ook gevraagd naar de inrichting en uitrusting van hun bestelauto(s) en naar de mogelijkheid van elektrisch rijden. De meeste gebruikers richten hun besteller in op basis van hun specifieke wensen en de soort lading die ze vervoeren. Uit het onderzoek blijkt dat een iets groter percentage het inrichten zelf doet (36 procent) en een wat lager percentage (29 procent) dit uitbesteedt. Met betrekking tot in-car systemen heeft slechts 5 procent een tachograaf, 13 procent een voertuigvolgsysteem en slechts 57 procent een navigatiesysteem in de bestelauto.

BedrijfsautoRAI 2015
Het evenement vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI. De BedrijfsautoRAI wordt georganiseerd door RAI Amsterdam onder auspiciën van RAI Vereniging. TVM verzekeringen is hoofdsponsor van de beurs.

Reageer op dit artikel