nieuws

Fusie DTZ, Cushman in Nederland later

bouwbreed

Fusie DTZ, Cushman in Nederland later

De fusie van Cushman & Wakefield en DTZ Zadelhoff is in Nederland uitgesteld.

Terwijl in de internationale organisatie de twee merken per 1 september 2015 zijn opgegaan in het nieuwe Cushman & Wakefield – compleet met nieuw logo – blijven de partijen in Nederland zelfstandig naast elkaar opereren. Maar wel met de nadrukkelijke intentie om de samenwerking in enige vorm te intensiveren. Hoe die samenwerking eruit zal zien en wanneer die zijn beslag krijgt, kan Jeroen Lokerse van Cushman & Wakefield niet zeggen.

“Wij hebben Cushman & Wakefield de afgelopen drie jaar klaargemaakt voor de volgende stap. We zijn fors gegroeid, de doelen zijn ambitieus. Het zou fantastisch zijn als wij die stap ook in Nederland zouden kunnen zetten.”

De officiële status van DTZ Zadelhoff in Nederland binnen de fusie-organisatie is die van affiliate office.

Reageer op dit artikel