nieuws

Dode en gewonde bij liftongeval

bouwbreed Premium

Dode en gewonde bij liftongeval

Een ongeval met een lift heeft vrijdagmiddag in Eindhoven ten minste één leven gekost. Een tweede, zwaargewond slachtoffer moest vrijdagmiddag nog door de brandweer uit de liftkoker worden bevrijd. Dat meldt Omroep Brabant.

Het gaat om het universiteitsgebouw Potentiaal op het terrein van de TU Eindhoven. Dat gebouw wordt getransformeerd naar studentenwoningen door Dura Vermeer. Een woordvoerder van Dura kon nog niet aangeven of het om werknemers van het bedrijf gaat. De werkzaamheden waren nog niet ver gevorderd, de aannemers zijn pas net voor de bouwvak begonnen.

 

Artist’s impression het universiteitsgebouw Potentiaal wanneer dit door Dura Vermeer getransformeerd zal zijn tot een woontoren met 300 wooneenheden voor studenten.

Reageer op dit artikel