nieuws

BAM Woningbouw start met ‘t Landje van Kemp

bouwbreed

BAM Woningbouw start met ‘t Landje van Kemp

BAM Woningbouw start komende week met de bouw van fase 1 van ’t Landje van Kemp in Werkhoven. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het project bestaat uit 63 BAM Wooncollectiewoningen, waarvan 42 koopwoningen, 19 sociale huurwoningen en twee vrije kavels. De woning worden gebouwd op het voormalig weiland van meneer Kemp, in ‘oudhollandse architectuur’. De nieuwe bewoners kunnen er voor kiezen om hun woning ‘woonklaar’ op te laten leveren. Er hoeft dan niet meer geklust te worden. De kopers kiezen een ‘leefwijze’ en een ‘woonsfeer’ en kunnen volgens BAM “direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen”. BAM verwacht de eerste fase van ’t Landje van Kemp in de zomer van 2016 op te leveren.

Reageer op dit artikel