nieuws

Baas, Dura Vermeer en VolkerRail bij beste werkgevers

bouwbreed

Baas, Dura Vermeer en VolkerRail bij beste werkgevers

Drie infrabedrijven zijn genomineerd voor de award beste werkgever 2015. Baas, Dura Vermeer Beton en Waterbouw en VolkerRail komen bovendrijven in het jaarlijkse onderzoek van Effectory en Intermediair.

Het onderzoek naar de beste werkgever beleeft dit jaar zijn vijftiende editie. Beoordeeld wordt in twee categorieën: organisaties met minder en met meer dan duizend medewerkers. Bij de uitreiking op 6 oktober te Amsterdam komen diverse branches voor het voetlicht, waaronder bouw en infra. Dit keer namen 314.218 werknemers de moeite om hun bazen te beoordelen.

Tot de honderd genomineerden behoren naast Baas, Dura Vermeer en VolkerRail organisaties zoals de Autoriteit Financiële Markten, Schiphol en het Kadaster. Eveneens bij de geselecteerden horen corporatie Domijn, havenbedrijf Rotterdam en de universiteit in Wageningen. 

Reageer op dit artikel