nieuws

Vesteda: nieuwe lening van 600 miljoen euro

bouwbreed Premium

Vesteda: nieuwe lening van 600 miljoen euro

Vesteda heeft een nieuwe bancaire faciliteit afgesloten van 600 miljoen euro.

Daarmee wil de vastgoedbelegger met name nieuwe aankopen doen. De looptijd van de lening bedraagt vijf jaar. Behalve voor acquisities zal de faciliteit worden benut voor vervroegde herfinanciering van kredietlijnen met oorspronkelijke looptijden tot 2016 en 2018. De financiering wordt verstrekt door ABN Amro, BNP Paribas, Deutsche Bank, ING Bank en Rabobank.

“Wij zijn erg verheugd dat wij met deze transactie onze financieringsdoelstellingen voor versterking en flexibilisering van onze kapitaalstructuur verdere invulling hebben gegeven”, reageert financieel bestuurder Hélène Pragt van Vesteda op de deal.

Reageer op dit artikel