nieuws

Putkast komt met speciaal steigermodel

bouwbreed

Putkast komt met speciaal steigermodel

Putkast breidt zijn reeks contactdozen uit met het model steiger, bedoeld voor inbouw in houten of kunststof steigers en vlonders.

De kast is gemaakt uit onder meer roestvast staal dat het binnenwerk beschermt tegen molest, roest en andere invloeden van buitenaf. Mede daardoor rekent de leverancier op een lange levensduur met lage exploitatiekosten. Het deksel staat na het openen verticaal, zodat de installaties eenvoudig en veilig zijn te bedienen. De kabel of slang gaat via uitsparingen de kast uit, waardoor die geen struikelobject vormt. Hierdoor is er maximale vrije loopruimte, zodat bijvoorbeeld steigers over de hele breedte kunnen worden benut.

 

De contactdoos van Putkast, bedoeld voor inbouw in houten of kunststof steigers en vlonders.

Reageer op dit artikel