nieuws

Jacolien Eijer-de Jong directeur NLingenieurs

bouwbreed

Jacolien Eijer-de Jong directeur NLingenieurs

Jacolien Eijer-de Jong is benoemd tot directeur van NLingenieurs. Zij volgt in die functie Paul Oortwijn op, die met pensioen gaat.

Eijer-de Jong start op 1 augustus bij NLingenieurs. Tot die tijd is zij vormgever en trekker van het Kennismanagementprogramma van Rijkswaterstaat. Eijer-de Jong was eerder werkzaam bij Antea Group en Witteveen+Bos en gaf leiding aan het programmabureau InformatieDesk Standaarden Water. In 2009 maakte zij de overstap naar Rijkswaterstaat.

“Nederlandse ingenieurs vinden dagelijks oplossingen voor de meest complexe vraagstukken over de hele wereld. Ik ben er trots op de branche te mogen vertegenwoordigen”, laat ze in een eerste reactie op haar benoeming weten.

Reageer op dit artikel