nieuws

Caleffi helpt installateur op weg met schema’s

bouwbreed

Caleffi helpt installateur op weg met schema’s

Caleffi helpt HVAC-installateurs op weg met 39 gratis installatieschema’s via www.caleffi.com.

De leverancier denkt zo de vakkennis te kunnen bevorderen. De voorbeelden gaan in op bijvoorbeeld traditionele installaties, hybride systemen en installaties voor verwarming en koeling en voor hernieuwbare energiesystemen. Installateurs kunnen bij de schema’s ook onder meer technische brochures, handleidingen en instructievideo’s opvragen. Het bedrijf biedt tevens DXF-bestanden om te gebruiken in AutoCad. Alle schema’s zijn als pdf af te drukken. De leverancier voegt daar een overzicht van de benodigde producten bij inclusief de artikelcodes van Caleffi.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels