nieuws

Bouwfoto van de Dag: Vlechtwerk

bouwbreed Premium

Bouwfoto van de Dag: Vlechtwerk

IJzervlechters zetten de wapening van een autotunnel in de provinciale weg bij Oosterwolde vast.

Ze werken in opdracht van Friso Civiel uit Sneek en Mobilis uit Apeldoorn, die in totaal acht tunnels voor auto’s, drie viaducten en twee grote onderdoorgangen in de N381 aanleggen. De bouwers kregen de klus van de bouwcombinatie Boskalis/MNO Vervat, die het deel tussen Drachten en Oosterwolde aanpakt. De weg tussen Drachten en de Drentse grens wordt tot Donkerbroek een dubbelbaans weg met tweemaal een dubbele rijstrook. In de 26 kilometer lange asfaltweg komen negentien kunstwerken. De aanleg is in drie parten opgedeeld. Infra Heijmans Integrale Projecten en Gebr. Van der Lee hebben elk ook een deel.

Reageer op dit artikel