nieuws

Schlangen in directie Mourik

bouwbreed

Schlangen in directie Mourik

Jacqueline Schlangen gaat de directie van Mourik Groot-Ammers versterken. Na jaren overheden, drie jaar Regieraad Bouw en vijf jaar Vernieuwing Bouw gaat zij nu de bouw van weer een andere kant bekijken.

‘‘Ik heb er veel zin in”, vertelt zij. Met genoegen kijkt Schlangen terug op de tijd dat zij haar krachten mocht geven aan de na de bouwenquête noodzakelijke vernieuwing in de bouw. En hoewel het langzaam is gegaan, zijn er volgens haar wel resultaten geboekt. Zo vindt zij dat de kijk van bouwbedrijven op het maatschappelijke vlak duidelijk is verbeterd. “Bij familiebedrijven als GMB en Mourik zat dat in de genen. Nu groeit echter ook de maatschappelijke waardering voor de inspanningen van de bouwbedrijven op dit gebied. Dat hebben beursgenoteerde bedrijven nodig.”

Lees verder het Interview met Jacqueline Schlangen

Reageer op dit artikel