nieuws

Heembouw pakt kantoor Eurogate 2 aan

bouwbreed

Heembouw pakt kantoor Eurogate 2 aan

Heembouw renoveert in opdracht van de Duitse Fondsbeheerder MEAG (Munich Ergo Assetmanagement) het kantoorpand Eurogate 2.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt. In samenwerking met Roodenburg Installatiebedrijf uit Krimpen a/d IJssel en Pruisken Elektrotechniek voert Heembouw in zeven weken de interne verbouwing uit, die een oppervlakte beslaat van circa 14.000 vierkante meter. Het projectmanagement is in handen van C2N uit Zoetermeer. Zij worden bijgestaan door Deerns raadgevend adviesbureau uit Rijswijk en OPL architecten uit Utrecht. Zodra een huurder bekend is, starten de partijen met de volgende fase van de kantoorrenovatie.

De renovatie is inmiddels het vierde werk dat Heembouw in opdracht van MEAG uitvoert.

Reageer op dit artikel