nieuws

Geslaagde start World of Concrete Europe

bouwbreed Premium

Tijdens Intermat 2015 werd de eerste editie gehouden van de World of Concrete Europe. Aparte bezoekcijfers zijn er niet, maar zowel de binnenstands als het voor de WOC Europa hal gepositioneerde demo-terrein trokken zichtbaar de nodige bezoekers.

Op World of Concrete Europe presenteerden circa 200 exposanten in een afzonderlijke hal een breed aanbod voor de complete betonindustrie. Veel bezoekers aan Intermat 2015 namen de moeite om er een kijkje te gaan nemen dan wel kwamen speciaal voor de WOC Europa naar het Parc des Expositions ten noorden van Parijs.

Daarmee werd het evenement een toegevoegde ontmoetingsplek voor marktspelers uit de betonsector. Voor de Intermat-organisatie vormt dat een interessant nieuw bezoekersprofiel.

Frans feestje

Er was ook een sterke betrokkenheid van officiële Franse en internationale vertegenwoordigers, aldus de beursorganisatie. Zo werd de openingsceremonie van de Intermat 2015 verricht door Pierre Gattaz, voorzitter van de Medef (Vakorganisatie voor ondernemingen in Frankrijk) en door Bruno Cavagné, voorzitter van de FNTP (Franse Federatie voor Openbare Werken).

Speciale dagen

Intermat hield drie speciale dagen met de officiële ontvangst van de Ambassadeurs en bezoekersdelegaties uit Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten, evenals belangrijke delegaties uit Algerije.

Meer info: http://paris-en.intermatconstruction.com.

Reageer op dit artikel