nieuws

Bouwfoto van de Dag: Eiland Mieuwijdt

bouwbreed

Bouwfoto van de Dag: Eiland Mieuwijdt

“Een drijvend rietveld”, veel meer was het Eiland Mieuwijdt nabij Graft in Noord-Holland over het geheel genomen niet, vat projectleider William Bosschaart van HSB Bouw uit Volendam zijn mening samen over de plek waar hij een woningbouwproject begeleidt.

Dus moest er eerst grondverbetering plaatsvinden voordat de aannemer er vier vrijstaande en twee twee-onder-één-kappers kon bouwen en zes huurwoningen op een rij voor corporatie Woonwaard uit Alkmaar. De woningen worden na de bouwvak opgeleverd, wanneer de nutsvoorzieningen allemaal gereed zijn gemaakt. Alle woningen grenzen aan het water dat bekend stond onder de naam Het Mieuwijdt. Waar links op de foto containers staan, komen na afloop van het werk parkeerplaatsen en een speeltuintje.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels