nieuws

Armstrong levert profiel voor maken van koven

bouwbreed

Armstrong stelt zijn Axiom Koof voor om koven mee te maken voor onder meer leidingwerk en armaturen.

De profielen zijn universeel toepasbaar voor randafwerkingen en kunnen worden aangesloten op gipsplaten of systeemplafonds. Vergeleken met pleisterwerk spaart de verwerker volgens Armstrong ruim 75 procent tijd. De Axiom Circles Canopy en Aaiom Curves Canopy zijn eveneens nieuwe profielen. Daarmee kunnen ronde en ellipsvormige plafondeilanden worden gecreëerd die onder meer service-elementen verbergen. De Axiom-systemen komen standaard in de kleuren Global wit en RAL 9010. De reeks bestaat verder uit hoekprofielen voor een vloeiende overgang van plafonds naar wanden, voor een naadloze overgang tussen plafonds en voor het creëren van niveauverschillen.

Reageer op dit artikel