nieuws

Voorwandprofiel van TECE weert brand

bouwbreed

Voorwandprofiel van TECE weert brand

Het voorwandprofiel TECEprofil van fabrikant TECE biedt een goede beveiliging tegen brand, constateert instituut MPA uit het Duitse Braunschweig dat voor de bouwsector materialen onderzoekt.

Scheidings- en voorwanden met ingebouwd sanitair die zijn opgebouwd met componenten van TECEprofil kunnen afhankelijk van het type opbouw voldoen aan brandweerstandsklasse F30 tot F120. De wanden moeten dan worden opgevuld met brandwerende wol. Het Fraunhofer-instituut voor bouwfysica stelde op diens beurt vast dat constructies uit TECEprofil aan de geluidsisolerende eigenschappen voldoen die DIN 4109 en VDI 4100 voorschrijven voor gebouwen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels