nieuws

Hakron stelt Modula betonconus voor

bouwbreed

Hakron introduceert de Modula-betonconussen. De leverancier uit Nunspeet adviseert die voor het maken van een centering in waterdicht betonwerk.

De Modula komt met en zonder voorgemonteerde UFO-waterkering. De betonconus is te gebruiken voor uiteenlopende milieuklassen. Het product is samengesteld uit het gecertificeerd automatenstaal Betomax 15 en KOMO-gecertificeerd vezelbeton. De stalen kern wordt gemaakt uit koudgetrokken staal. Het B15-schroefdraad wordt machinaal getapt.

Het vezelbeton heeft een minimale druksterkte van 45 newton per vierkante millimeter. De waterindringing bedraagt maximaal 25 millimeter volgens NEN-EN 12390-8. Het vezelbeton valt onder KOMO-certificaat K46217 voor cementgebonden afstandhouders conform BRL 2817.

Reageer op dit artikel