nieuws

Grote Moerdijkse machineveiling in week van Intermat

bouwbreed

Vanaf 20 april wordt het een mooie week voor liefhebbers en gebruikers van bouwmachines. In Parijs vindt dan de Intermat plaats, maar ook dichterbij huis is er genoeg te beleven. Op 23 en 24 april houdt materieelveiler Ritchie Bros. namelijk een grote voorjaarsveiling in Moerdijk.

In rap tempo worden in twee dagen tijd vele honderden bouwmachines aan de hoogste bieder verkocht. Caterpillar, Volvo, Hitachi, Scania, Komatsu, Manitou, Ammann, DAF, Atlas Copco en nog veel meer merken zijn met diverse modellen opgenomen in het veilingaanbod, dat nu al boven de 1400 items uitkomt.Meer koopkracht regelen


Leuk nieuwtje is, dat er voor Nederlandse bieders die eindgebruiker zijn van hun aankoop sinds kort de mogelijkheid bestaat om geheel of gedeeltelijk veilingaankopen te financieren bij Ritchie Bros. Voorafgaand aan de veiling kan al een kredietaanvraag geplaatst worden.

Vooraf bekijken

Bieders kunnen vooraf items bekijken op de website van Ritchie Bros. Hier treft men gedetailleerde informatie en diverse foto’s van iedere machine. Daarnaast zijn machines ook persoonlijk op het veilingterrein te aanschouwen tijdens de kijkdagen van 20 t/m 22 april.

Een bezoek aan de kijkdagen is naast een goede voorbereiding op de veiling ook een prima gelegenheid om te registreren zodat kan worden meegeboden (gratis), aldus Ritchie Bros.

Bieden van huis uit

Wel een mooie bouwmachine gezien in het aanbod maar niet de mogelijkheid om op locatie in Moerdijk deel te nemen? Geen probleem, zegt het veilinghuis, want er kan ook vanuit huis of kantoor live via internet meegeboden worden, of door een proxybod te plaatsen.

De veiling is openbaar toegankelijk. Meer informatie verstrekt het kantoor in Moerdijk via 0168 – 392 200 of kijk op:

https://www.rbauction.com/heavy-equipment-auctions/moerdijk-nld?utm_campaign=emea_mdk10apr&utm_medium=onlinearticle&utm_source=cobouw.nl.Ritchie Bros. staat op Intermat in Parijs in Hal 6, standnummer C037 (naast Volvo CE).

Reageer op dit artikel