nieuws

Caleffi houdt warm water uit boiler tegen

bouwbreed

Caleffi houdt warm water uit boiler tegen

Caleffi lanceert met zijn serie 528 een nieuwe veiligheidsgroep voor combiketels of boilers in drinkwaterinstallaties.

De veiligheidsgroep voorkomt dat warm water vanuit de boiler terugstroomt in de leiding. De serie 528 voldoet aan de bepalingen van EN 1488: Appendages in gebouwen – Inlaatcombinaties voor gesloten warmwatertoestellen. De groep is horizontaal en verticaal te gebruiken. Het systeem komt compleet met afsluiter en controleerbare keerklep. De veiligheidsklep kan in voorkomende gevallen worden vervangen. Caleffi levert zijn serie 528 met een halfduimse aansluiting die door Belgaqua is gekeurd en met een 15 millimeteraansluiting die door KIWA is gekeurd.

Reageer op dit artikel