nieuws

VEKA laat nieuw dubbel kozijnsysteem zien

bouwbreed

VEKA presenteert zijn kozijnsysteem Softline 70 Multibox. Met dit boxvormige dubbele kozijnsysteem kan volgens het bedrijf de opening in de muur actief worden benut voor klimaatbeheersing.

Afhankelijk van het seizoen wordt warmte buitengesloten of binnengelaten. VEKA rekent voor een optimale situatie een UW-waarde tot en met 0,521 voor. De Softline 70 Multibox heeft een binnen- en een buitenraam. Het buitenraam komt in verschillende uitvoeringen als dubbel te vouwen en naar één zijde te schuiven, horizontaal of draaiend te openen of gecombineerd met louvre shutters. Het kan uit bestaande componenten van VEKA worden samengebouwd. In de ruimte tussen het binnen- en het buitenraam kunnen elektronische ventilatie- en/of zonweringssystemen worden ingebouwd. Het kozijnsysteem beschermt ook tegen insecten.

Reageer op dit artikel