nieuws

Ontwerpdochters Arcadis gaan samen optrekken

bouwbreed Premium

Ontwerpdochters Arcadis gaan samen optrekken

Arcadis slaat een brug tussen zijn beide ontwerpdochters RTKL en Callison.

Oud-topman Lance Josal van RTKL wordt de bestuursvoorzitter van de gemeenschappelijke onderneming. Door samen op te trekken verwachten RTKL en Callison sterker te staan in hun kernmarkten (winkelcomplexen, kantoren en ziekenhuizen) en extra marktaandeel te veroveren. Samen beschikken de bureaus over meer dan tweeduizend ontwerpers en architecten waarmee ze behoren tot de internationale top vijf van ontwerpbureaus.

RTKL behoort sinds 2007 tot Arcadis. Het bureau realiseerde projecten in meer dan vijftig landen. Callison trad vorig jaar toe tot Arcadis. Het bureau is met 1100 medewerkers en elf kantoren actief in drie werelddelen.

Reageer op dit artikel