nieuws

Kleywegen neemt Nelis De Ruiter van BAM over

bouwbreed Premium

BAM heeft de activiteiten van zijn dochteronderneming BAM Nelis De Ruiter verkocht aan gww-aannemer Kleywegen.

BAM heeft de activiteiten van zijn dochteronderneming BAM Nelis De Ruiter verkocht aan gww-aannemer Kleywegen. Dat heeft het Bunnikse bouwconcern woensdag bekendgemaakt, zonder daarbij financiële details te vermelden.

De transactie heeft betrekking op de onderhanden zijnde werken, het materieel en veertig medewerkers. Nelis De Ruiter is actief op het gebied van heiwerken, droge waterbouw en boringen. Deze laatste activiteit zal worden ondergebracht bij Kleywegen-dochter Gebr. van Leeuwen. De rest gaat verder onder de naam Nelis Infra, dat onderdeel gaat uitmaken van Kleywegen-dochter Kleybruggen.

Reageer op dit artikel