nieuws

ISSO praat installateur bij over binnenklimaat

bouwbreed

ISSO praat installateur bij over binnenklimaat

Installateursdenktank ISSO praat in het ‘Kleintje Binnenklimaat’ de adviseur en installateur bij over het klimaat binnen de deuren van een gebouw.

De uitgave gaat vooral in op de bijzonderheden van het binnenklimaat van kantoren, ziekenhuizen en scholen. De publicatie beschrijft het ontwerpen en in stand houden van goede klimaatinstallaties. De samenstellers wijzen op de dimensionering en het onderhoud van de installaties, op de toevoer van voldoende verse lucht en op de juiste temperatuur. Het boekje helpt ook de oorzaak te achterhalen van klachten over droge lucht en over geluidsoverlast en geeft de belangrijkste parameters voor metingen bij een opleveringscontrole.

Bekijk hier het ‘Kleintje Binnenklimaat’

Reageer op dit artikel