nieuws

Huurslim levert materieel via netwerk van professionele verhuurders

bouwbreed

“De goedkoopste verhuurder van bouwmachines in Nederland,” zo profileert Huurslim zich. Het is een door Ron van Es opgezette verhuurorganisatie, die als intermediair de meest voordelige inhuurafspraken heeft gemaakt met een groot aantal regionale en landelijke bouwmachineverhuurders in Nederland.

Ron van Es uit Den Haag heeft op 16 maart Huurslim in de markt gezet. Meer dan 1200 bouwgerelateerde producten, waaronder veel machines, worden tegen scherpe prijzen en regelmatig met actietarieven op de website http://huurslim.nl aangeboden: van hoogwerkers tot boormachines en van graafmachines tot kruiwagens. Huurslim richt zich zowel op “de schilder op de hoek als op de (kleine) aannemer.”

Transparante prijssteling

Van Es legt uit waarom hij de website is begonnen:

“Landelijk worden de huurtarieven steeds minder transparant. Huurslim is transparant. Tarieven zijn voor iedereen in te zien. Gezien het aantal verhuurtransacties sinds de start van Huurslim is dit een juiste keuze geweest. Klanten waarderen dit. Transparant, goedkoper en slimmer.”

Hoe het werkt

Hij legt graag uit hoe het werkt: “Klanten kunnen reserveringen en/of offertes via de website en telefonisch opgegeven. De opdrachten worden vervolgens bij regionale verhuurbedrijven ondergebracht, waar Huurslim afspraken mee heeft. De essentie van ons systeem is: kwalitatieve bouwmachines tegen aantrekkelijke tarieven dicht bij de gebruiker in de buurt. Onze partners zijn dan ook allemaal professionele verhuurders.”

Om het huren van machines extra aantrekkelijk te maken kunnen huurders gebruik maken van zogenaamde weekacties. Deze lopen een bepaalde periode en zolang de voorraad strekt.

Zelf ophalen of laten bezorgen

De machine kan worden opgehaald bij één van de vele (nu al ruim veertig) bij Huurslim aangesloten verhuurbedrijven of op locatie worden bezorgd. Van Es garandeert dat dat tegen vriendelijke tarieven gebeurt en binnen 24 uur wanneer het materieel op voorraad is.

Ruim dertig jaar ervaring

Ron van es heeft inmiddels al zo’n dertig jaar ervaring in de verhuurmarkt. De laatste jaren met name als specialist in het online verhuren van bouwmachines. De eerste twaalf jaar ervaring werd opgedaan met het verhuren van machines bij Huurland in Den Haag. Daarna heeft hij als zelfstandig ondernemer voor klanten verschillende online en offline projecten opgestart. Nu is de beurt aan zijn eigen project.

Reageer op dit artikel