nieuws

‘Bol.com maakt plannen voor distributiecentrum’

bouwbreed

‘Bol.com maakt plannen voor distributiecentrum’

Bol.com heeft vergaande plannen om een nieuw logistiek centrum te bouwen in Waalwijk. Dat meldt het Brabants Dagblad. De komst van de internetwinkel zou op termijn tweeduizend tot drieduizend nieuwe banen opleveren.

Verschillende bronnen melden aan het dagblad dat de onderhandelingen over het grootste logistieke centrum van Nederland bijna zijn afgerond. Ahold, het moederbedrijf van Bol.com, laat echter weten dat er “absoluut” nog geen besluit genomen is.

Het nieuwe logistieke centrum zal volgens de krant worden gebouwd op bedrijventerrein Haven Acht in Waalwijk. Het complex krijgt een oppervlakte van ongeveer 20 hectare.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels