nieuws

Week van de Bouw catalogus vol informatie over komende beurs

bouwbreed

Week van de Bouw catalogus vol informatie over komende beurs

Op 9 februari gaat de ‘Week van de Bouw’ van start. Een week lang biedt de Jaarbeurs dan onderdak aan verschillende events – De BouwBeurs, Gevel, Renovatie &Transformatie, Material Xperience – op één locatie.

In de beurscatalogus zegt Marktmanager BouwBeurs Martijn Carlier dat bewust is gekozen voor de bundeling van deze titels. “De productieketen in de bouw verandert van aanbod- in vraaggestuurd en opdrachtgevers, ontwerpers en uitvoerende partijen gaan op andere manieren met elkaar samenwerken. Daar spelen wij op in.”

In de special staan de plattegronden, exposantengegevens en activiteiten tijdens de ‘Week van de Bouw’. Verder o.a. een interview met Vincent Gruis, hoogleraar Housing Management aan de TU Delft, over de NRP Academie en Audrey van den Heuvel (secretaris Vereniging Strobouw Nederland) over woningen van natuurlijke materialen, zoals stro. Ook wordt aandacht besteed aan het Nationaal Bouwdebat (debaters zijn o.a. Adri Duijvestein en Maxime Verhagen) dat Cobouw in samenwerking met de Jaarbeurs op 9 februari organiseert en komt volkszanger en (voormalig) sloper Frans Duijts aan het woord. Duijts treedt op tijdens het eerste BouwBeursFeest op 11 februari.

Lees hier de digitale beurscatalogus!

Reageer op dit artikel