nieuws

Unica zoekt groei op energiemarkt

bouwbreed

Unica zoekt groei op energiemarkt

Unica zoekt naar uitbreiding in de industrie en op de energiemarkt. Door bedrijven over te nemen wil de technisch dienstverlener meer loskomen van de projectenmarkt. Het bedrijf zoekt vooral naar kleinere ondernemingen.

Unica werd groot met acquisities plegen, “kralen rijgen” volgens topman John Quist. Na de inlijving van de ICT-activiteiten van het failliete AAC Cosmos (nu onderdeel van Unica Schutte ICT) werd het echter rustig aan het overnamefront. “We hadden even tijd nodig voor onszelf.” Boekjaar 2013 werd met verlies afgesloten.Inmiddels heeft het bedrijf de zaakjes weer op orde, stelt Quist. Hij houdt voor 2014 rekening met een positief resultaat.

Lees verder: Unica gaat opnieuw op overnamepad  

Reageer op dit artikel