nieuws

Metselaar werkt sneller met Stelpilaster 2.0

bouwbreed Premium

Metselaar werkt sneller met Stelpilaster 2.0

Hendriks uit Uden brengt zijn Stelpilaster 2.0 onder de aandacht. Dat is een stelhulp om bijvoorbeeld gemetselde pilasters voor schuttingen mee te maken.

In de woorden van de leverancier is het gereedschap een alternatief voor de profielen die voor elke hoek van de pilaster moeten worden gesteld. Zulke profielen staan volgens Hendriks in de weg en benemen het zicht op het metselwerk. De metselaar moet ook telkens omlopen om de profielen te stellen. Met de Stelpilaster 2.0 hoeft dat niet. Een metselaar is in de uitleg van de leverancier de helft minder tijd kwijt. Het gereedschap is in 2 minuten te stellen. In het profiel is de lagenmaat van het metselwerk opgenomen.

Reageer op dit artikel