nieuws

Heijmans aan de slag voor Woonbedrijf

bouwbreed

Heijmans aan de slag voor Woonbedrijf

Heijmans gaat in opdracht van Woonbedrijf woningen bouwen in Genderdal. Deze buurt moet in 2020 de duurzaamste wijk van Eindhoven zijn.

Het project bestaat uit 56 appartementen, twaalf zorgappartementen en veertien rijwoningen. Alle woningen worden sociale huur. De woningen krijgen een zeer lage energieprestatiecoëfficiënt (epc) van 0,09 en een GPR-gebouwscore van 9,0 voor het onderdeel ‘energie’ en voor de overige onderdelen gemiddeld een 7,7. De woningen krijgen een huurprijs van 710 euro.

Heijmans bouwt de woningen in opdracht van Woonbedrijf. Ook het onderhoud en het beheer voor de duur van vijftien jaar is bij Heijmans ondergebracht in een design, build en maintain-contract. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels