nieuws

Den Braven helpt met luchtdicht bouwen

bouwbreed

Den Braven Benelux uit Oosterhout maakt werk van wat het bedrijf ‘duurzaam luchtdicht bouwen’ noemt. De leverancier helpt geïnteresseerden op weg met een luchtdichtheidsberekening.

Wie wil kan een usb-stick aanvragen met een rekentool erop. Naar keuze rekent het programma vanaf de stick of de harde schijf nadat de gebruiker zich heeft geregistreerd. Den Braven biedt vier mogelijkheden voor een luchtdichtheidsberekening op basis van traditionele bouw, houtskeletbouw of buitengevelisolatie. De leverancier heeft bij elke optie vooraf de producten ingevuld die volgens het bedrijf het best passen. De berekening gaat uit van de gewenste luchtdichtheidsklasse, de inhoud van het gebouw en het brutovloeroppervlak van elke verdieping.

Uit de bevindingen leidt het programma een advies af met een beschrijving van de details en een tweedimensionale weergave ervan. De verschillende details zijn voor een grotere duidelijkheid te vergroten.

Bekijk ook de Referentiedetails Luchtdicht Bouwen van Den Braven Benelux

Reageer op dit artikel