nieuws

Majorie Jans moet Bouwcampus op de kaart zetten

bouwbreed

Majorie Jans moet Bouwcampus op de kaart zetten

Majorie Jans volgt Jacqueline Schlangen op als teamleider van de Bouwcampus. Jans is hoofd van de afdeling Vormgevingsadvies bij het Rijksvastgoedbedrijf. Als teamleider wordt Jans verantwoordelijk voor het aansturen van het Bouwcampusteam.

Daarnaaast moet ze trachten nieuwe vernieuwingsopgaven in de bouw succesvol te lanceren. Daarbij krijgt ze als taak het netwerk van Vernieuwing Bouw verder uit te bouwen. Tot slot moet ze zorgen voor ‘reuring’ op de Bouwcampus. De Bouwcampus moet de innovatieplek van bouwers, wetenschappers en opdrachtgevers worden.

Afgelopen zaterdag meldde Cobouw dat Vernieuwing Bouw opgaat in de Bouwcampus. Directeur Jacqueline Schlangen kondigde aan met haar werkzaamheden te stoppen.

Reageer op dit artikel