nieuws

Luvema spaart energie met nieuwe profielen

bouwbreed Premium

Luvema spaart energie met nieuwe profielen

Luvema stelt zijn nieuwe beglazing- en aanslagprofielen voor. Het materiaal heeft een lambdawaarde van 0,25. In een gemiddeld kozijn zouden de producten in het aanslagprofiel ongeveer 20 procent energie besparen en in het beglazingsprofiel ruim 30 procent, vergeleken met traditionele producten.

De exactheid van de detaillering bepaalt volgens de fabrikant de energiewinst. Het uiterlijk van de nieuwe profielen lijkt op de traditionele aluminium profielen. Ze kunnen in elke kleur worden mee gespoten met het kozijn of met de kwast worden geschilderd. De profielen zijn op maat te bestellen en zijn standaard voorzien van boorgaten en ontluchtings- en ontwateringssleuven. De neopreen-strip aan de onderkant garandeert volgens Luvema wind- en waterdichtheid.

Reageer op dit artikel