nieuws

Lichtgewicht tegellijm houdt warmte beter vast

bouwbreed Premium

Lichtgewicht tegellijm houdt warmte beter vast

Murexin levert met de Maximo M 41 een witte en stofarme poedertegellijm. De lichtgewicht tegellijm biedt volgens de leverancier ruim 30 procent meer opbrengst dan een traditionele poederlijm.

Door de speciale vulstoffen houdt de lijm volgens Murexin de warmte beter vast. Zo helpt het resultaat in de woorden van de leverancier extra energie te besparen. De lijm voldoet aan de norm C2 FTE. De flexibiliteit van de tegellijm valt onder de norm S1. De Maximo M 41 is geschikt om keramiek en natuursteen te verlijmen op alle ondergronden. Na gebruik kan de zak worden hergebruikt als afvalzak, adviseert het bedrijf, zodat op de locatie geen rommel hoeft achter te blijven.

Reageer op dit artikel