nieuws

Bouwfoto van de Dag: Hal voor juweliers

bouwbreed

Bouwfoto van de Dag: Hal voor juweliers

Aannemer Vios Bouwgroep uit Utrecht bouwt in opdracht van de Bazaar Beverwijk een hal op de plaats waar een gedeelte van de Bazaar eerder is gesloopt.

Afgelopen zomer is de bouw begonnen. Om de nieuwe plek voor de juweliers en goudwinkeltjes een passende aanblik te geven, wordt de hal met goudkleurige polyester panelen bekleed, ontworpen door Belder Prefab uit Wieringerwerf.

Architectenbureau Liong Lie uit Rotterdam ontwierp de hal. De architecten bedachten een stalen constructie met betonnen fundering en stalen dakplaten. Ook de binnenzijde is in stijl, met stemmige verlichting en veel zwart. Monteurs van Van Milligen uit Krimpen aan den IJssel plaatsen de panelen. De bedoeling is dat de hal medio februari in gebruik wordt genomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels