nieuws

Beoordelingssite Quantibus van start

bouwbreed

Beoordelingssite Quantibus van start

Quantibus is sinds deze week online. Op dit platform kunnen consumenten en bedrijven de prestaties van de door hen ingeschakelde bouwleveranciers beoordelen.

Het beoordelingsplatform is opgezet naar voorbeeld van andere sectoren, die online beoordelingsplatformen hebben opgezet, zoals Zoover en TripAdvisor in de reis- en recreatiebranche. De website is onafhankelijk, voor iedereen toegankelijk en bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector of gebruikmaakt van de diensten van de sector.

Quantibus wil naar eigen zeggen “een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van de reputatie, kwaliteit en transparantie van de bouwsector”. Naast het delen van beoordelingen, wil het platform op den duur ook gaan dienen als marktplaats.

Reageer op dit artikel