nieuws

Aanpak van Koningsplein Enschede toch naar NTP

bouwbreed

Aanpak van Koningsplein Enschede toch naar NTP

NTP Infra mag van de gemeente Enschede toch de werkzaamheden voor en rond het Koningsplein gaan uitvoeren. Het bedrijf kwam na een herbeoordeling van de plannen opnieuw als beste uit de bus. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De gemeente moest opnieuw naar de plannen kijken, omdat bij de eerste beoordeling “niet de voorgeschreven procedure geheel gevolgd is”. De herbeoordeling heeft echter niet tot een andere uitkomst geleid.

Enschede gaat zo spoedig mogelijk met NTP om tafel om de werkzaamheden aan het Koningsplein op korte termijn te kunnen starten. De opgelopen vertraging die is ontstaan door de herbeoordeling heeft naar verwachting geen gevolgen voor de opleveringsdatum van het plein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels