nieuws

Energiewerkplaats pakt bestaande bouw aan

bouwbreed

Energiewerkplaats pakt bestaande bouw aan

MKB-bedrijven gaan in de Energiewerkplaats samen met andere partijen nieuwe verdienkansen ontwikkelen door de verduurzaming van bestaande bouw beter op te pakken.

Het programma van het kennis- en scholingsproject zoals dat dit jaar van start gaat, vormt de aanloop voor een bredere benadering. De focus gaat van energie naar een integrale aanpak van de hele onderhoud- en verbeteropgave voor bestaande bouw. Energiemaatregelen worden daarvan een onderdeel.

De gezamenlijke spelers – van dakdekker, installateur, aannemer en onderhoudsbedrijf tot adviseur, architect en bijvoorbeeld de gemeente – moeten behalve hun eigen perspectief ook dat van elkaar goed in het vizier krijgen, is een belangrijke boodschap.

Lees meer over de Energiewerkplaats

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels