nieuws

Brazilië levert Arcadis contract van 26 miljoen

infra

Brazilië levert Arcadis contract van 26 miljoen

Arcadis heeft voor de derde keer een omvangrijk contract binnengehaald bij het grootste waterinfraproject van Brazilië, het Sao Franciscoplan, een werk van 6,4 miljard dollar.

Het nieuwe managementscontract van Arcadisdochter Logos heeft een waarde van 35 miljoen dollar, bijna 26 miljoen euro. Uitvoering van het Sao Franciscoproject omvat de aanleg van 720 kilometer aan kanalen: twee hoofdkanalen plus vier zijkanalen. Aquaducts zijn nodig evenals tunnels en waterbuffers.

Het systeem wordt gebruikt om het tekort aan water op te lossen in drie staten het noordoosten van Brazilië. In het gebied wonen ruim 12 miljoen mensen. Op het hoogtepunt van de werkzaamheden zet Arcadis Logos minstens honderd mensen in.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels