nieuws

Nog een AH ontruimd wegens instortingsgevaar

bouwbreed

De brandweer heeft vanmiddag weer een filiaal van Albert Heijn ontruimd wegens instortingsgevaar. Ook hier verzakte het dak.

Het gaat om het filiaal aan de Gruttostraat in Den Bosch. De bedrijfsleider ontdekte dat een deel van het dak was verzakt. Toen hij verder keek, zag hij een scheur in een muur. Ook was er een deur van een koelcel die niet meer dicht kon. 

De brandweer, die momenteel onderzoekt hoe ernstig de situatie is, weet nog niet of de verzakking te maken heeft met sneeuw. Onbekend is wanneer de schade is ontstaan. Ook weet men nog niet hoelang de supermarkt dicht blijft. Het naastgelegen pand van BCC is eveneens gesloten.

Zaterdag stortte al het dak ik van de Albert Heijn XL in Tilburg. Een woordvoerder verzekerde ons vanochtend dat dit niet te maken had met constructiefouten, al dan niet gemaakt tijdens de recente verbouwing. Lees hier meer over de instorting.

 

Reageer op dit artikel