nieuws

Bouwfoto van de Dag: Voor de bakker

bouwbreed

Supermarktketen Hoogvliet zegt zoveel vers brood te verkopen dat de capaciteit van de ovens in de eigen broodfabriek in Alphen aan den Rijn niet meer overeenkomt met de vraag naar al dan niet gesneden bruin of wit en al het andere dat er wordt gemaakt.

Aannemer Heembouw uit Roelofarendsveen brengt daar verandering in met de bouw van 12.600 vierkante meter bruto bakkerijvloer op industrieterrein Prisma in Bleiswijk. Casteo, bureau voor bouwkunde en architectuur, maakte er het ontwerp voor. De bakkerij maakt deel uit van een distributiecentrum waarvoor Hoogvliet ruim 13 hectare grond kocht. De bestaande bakkerij is nu zo’n 13 jaar oud. De oplevering van de nieuwe bakkerij wordt in februari volgend jaar verwacht.

Reageer op dit artikel