nieuws

Radiografisch bediende betonkubels in zeven types

bouwbreed Premium

Radiografisch bediende betonkubels in zeven types

Hocap uit Buren levert zijn nieuwe radiografisch bediende betonkubels in zeven varianten.

De kubels zijn van Boscaro en hebben een inhoud van 800 tot 3000 liter. De zeven types vallen onder de serie BCE-R. De reeks BCE omvat staande onderlossers met een eigen gewicht van 200 tot 500 kilo. De radiografische afstandsbediening beweegt de hydraulische losklep onder aan de kubel en schakelt de meegeleverde trilnaad aan en uit. Die haalt ook de laatste resten uit de kubel. Mocht het hydraulische systeem falen dan kan de losklep met de hand worden bediend.

De zender heeft een bereik van 100 meter. Strukton Prefab Beton heeft de eerste twee kubels besteld van het type Boscaro BCE 99R met een inhoud van 1000 liter. Hocap levert deze betonkubel als een verlaagd model met lepelgaten voor de vork van een heftruck of een verreiker. Op die manier kan de kubel binnen worden gebruikt. Keuringsinstelling TÜV beoordeelt vooraf of de betonkubels in deze vorm aan de eisen voldoen.

Reageer op dit artikel